Χαμός για την ερευνήτρια Ελένη Αντωνιάδου και τη συνεργασία της με τη NASΑ - Τι απαντά η ίδια

Χαμός για την ερευνήτρια Ελένη Αντωνιάδου και τη συνεργασία της με τη NASΑ - Τι απαντά η ίδια

 Η ερευνήτρια απαντά στον καθηγητή Κώστα Μπουγιούκο με ανάρτησή της στο Facebook - Ισχυρίστηκε πως η επιστήμονας δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτιδα της NASA

15896025_10212065293613265_348263571749844191_o
Απάντηση, με ανάρτησή της στο Facebook, δίνει η Ελένη Αντωνιάδου, σχετικά με τη συνεργασία της με τη ΝASA, στον αναπληρωτή καθηγητή από το πανεπιστήμιο του Παρισιού Paris Diderot, Κώστα Μπουγιούκο, o oποίος ισχυρίστηκε πως η επιστήμονας δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτιδα της NASA, αλλά ούτε και ερευνητής της αναγεννητικής βιοϊατρικής. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα social media με αφορμή βρέβευση της κυρίας Αντωνιάδου από επιχειρηματικό σύνδεσμο.

«Κάθε μέρα συνεχίζω να μαθαίνω με συμμετοχή σε απλά ή πιο σύνθετα πρότζεκτ, σαν αυτό της τεχνητής νοημοσύνης στη ΝASA που ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό» τονίζει η Αντωνιάδου απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του καθηγητή Μπουγιούκου.

Επισημαίνει, ωστόσο, με νόημα αναφορικά με την καριέρα της ότι στόχος της δεν ήταν ποτέ να ανταγωνιστεί ακαδημαϊκούς ή να συγκρίνει τα πρώτα της βήματα στην επιστήμη ως νέας ερευνήτριας με άτομα τα οποία είναι στο χώρο πολλές δεκαετίες.

Η ανάρτηση της Ελένης Αντωνιάδου:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης