Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»: Διευκρινίσεις για την απονομή στην Αντωνιάδου

Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»: Διευκρινίσεις για την απονομή στην Αντωνιάδου

«Από την υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της, ζητήσαμε απλώς να απονείμει το βραβείο, όπως ακριβώς ζητήσαμε και από άλλους παρισταμένους υπουργούς» αναφέρουν οι διοργανωτές

antwniadou1
Διευκρινίσεις δόθηκαν από τους διοργανωτές για το βραβείο που δόθηκε στην Ελένη Αντωνιάδου, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών βραβείων στη Θεσσαλονίκη, το οποίο απένειμε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Σχετικά με τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στα social media σχετικά με το τιμητικό βραβείο που δόθηκε στην Ελένη Αντωνιάδου, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», οι διοργανωτές των βραβείων επιθυμούν να διευκρινίσουν τα εξής:

«Τιμήσαμε την Ελένη Αντωνιάδου, με βάση το βιογραφικό της, ως μια νέα Ελληνίδα ερευνήτρια από τη Θεσσαλονίκη, που έχει διακριθεί στο εξωτερικό. Στο πρόσωπό της τιμήσαμε τους νέους Ελληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στον τομέα τους. Είναι αυτονόητο ότι η επιλογή της κυρίας Αντωνιάδου, όπως και των άλλων βραβευθέντων, έγινε αποκλειστικά από τους διοργανωτές των βραβείων. Από την Υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της, ζητήσαμε απλώς να απονείμει το βραβείο, όπως ακριβώς ζητήσαμε και από άλλους παρισταμένους Υπουργούς την απονομή άλλων αντίστοιχων βραβείων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης