Θεσσαλονίκη: Οριστικά εκτός ψηφοδελτίων για τον Δήμο η Χρυσή Αυγή
Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να μην μετέχουν οι συνδυασμοί του κ. Χαλιαμπάλια, του Αρτέμη Ματθαιόπουλου και οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» - Δεν είχαν υποψηφίους στην εκλογική περιφέρεια της Τριανδρίας
Εκτός κούρσας έθεσε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τρεις συνδυασμούς για τον κεντρικό δήμο, που είχαν καταθέσει ένσταση επειδή είχαν «κοπεί» καθώς δεν είχαν υποψηφίους στην εκλογική περιφέρεια της Τριανδρίας.
Ως εκ τούτου, οι τρεις συνδυασμοί «Γίνεται Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σάββα Χαλιαμπάλια, «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και «Ενωμένοι Μακεδόνες για τον δήμο Θεσσαλονίκης» δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστοί οι λόγοι απόρριψης των ενστάσεων, που συζητήθηκαν την Τρίτη, 14 Μαΐου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.