Πορεία διαμαρτυρίας υπέρ Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και τρικάκια στην ομιλία Μεϊμαράκη
Έξω από το ''Ολύμπιον'' βρέθηκαν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη
Πιο συγκεκριμένα, έξω από το ''Ολύμπιον'' βρέθηκαν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα στη Μητροπόλεως.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.