Έφερναν χασίς από την Αλβανία κρυμμένο στην πόρτα του Ι.Χ.

Έφερναν χασίς από την Αλβανία κρυμμένο στην πόρτα του Ι.Χ.

Οι αρχές εξάρθρωσαν καλά δομημένο δίκτυο ναρκωτικών από την Αλβανία

astynomia_2903
Ένα καλά δομημένο δίκτυο εισαγωγής ναρκωτικών από την Αλβανία και διακίνησή τους στην βόρεια Ελλάδα εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, οι οποίοι συνέλαβαν τον «εισαγωγέα» μαζί με συναδέλφους τους από την αντίστοιχη υπηρεσία της Κοζάνης.

Ο 40χρονος Αλβανός εισήγαγε τα ναρκωτικά κρυμμένα σε έναν διαμορφωμένο χώρο στην πόρτα του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε και τα μετέφερε στη Θεσσαλονίκη, όπου τα παρέδιδε στους Έλληνες συνεργούς του ηλικίας 46 και 51 χρόνων. Εκείνοι τα έκρυβαν αποθήκη της επιχείρησης του 46χρονου και αναλάμβαναν την διακίνηση τους.

Κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, ο 40χρονος εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό Κοζάνης– Θεσσαλονίκης και στην κρύπτη του οχήματός του βρέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 44 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο. Ακολούθησε έφοδος στην επιχείρηση του 46χρονου στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη μαζί με τον 51χρονο.

Εκεί, βρέθηκαν άλλες 14 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 281 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε κινητά. Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή, μεταφορά και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

kavala_xasis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης