Μετά την πρόσφατη παραίτηση του Γιώργου Σταυρόπουλου από τη θέση του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), πρόεδρος εξελέγη χθες η αναπληρώτρια καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Γαβουνέλη.
Ειδικότερα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΕΔΑ εξελέγη νέα πρόεδρος την τριετία 2019-2022 η Μαρία Γαβουνέλη, που έχει οριστεί ως μέλος της ΕΕΔΑ από το σύνδεσμο για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, κατείχε τη θέση της Α΄ αντιπροέδρου της ΕΕΔΑ την περίοδο 2017- 2019, ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Συμμαχίας Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (GANHRI) και του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ENNHRI).
Παράλληλα, Α΄ αντιπροέδρου της ΕΕΔΑ εξελέγη ο δικηγόρος Γιάννης Ιωαννίδης, που έχει οριστεί ως μέλος της ΕΕΔΑ από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Β΄ αντιπροέδρος επανεξελέγη η δικηγόρος Έλλη Βαρχαλαμά, που έχει οριστεί ως μέλος της ΕΕΔΑ από τη ΓΣΕΕ.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.