Γιάννενα: Ένας εισηγητής καθυστερεί δύο χρόνια την ίδρυση Αγγειοχειρουργικής!

Γιάννενα: Ένας εισηγητής καθυστερεί δύο χρόνια την ίδρυση Αγγειοχειρουργικής!

Η ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής κλινικής καρκινοβατεί επειδή ένας εισηγητής αρνείται εδώ και δύο χρόνια να καταθέσει εισήγηση για πρόσληψη αγγειοχειρουργού – Βολές του διοικητή του νοσοκομείου κατά Ιατρικής Σχολής και Πανεπιστημίου

panepistimiako_iwanninwn
Στα χαρτιά βρίσκεται η ίδρυση Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο κύριος λόγος αφορά στη γραφειοκρατία. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Βασίλη Τσίκαρη, «εισηγητής αρνείται να καταθέσει εισήγηση εδώ και δύο χρόνια για την πρόσληψη Αγγειοχειρούργου του ΕΣΥ»!

Παράλληλα, ούτε η Ιατρική Σχολή και το Πανεπιστήμιο δεν έχουν ολοκληρώσει τα αναγκαία βήματα, σημείωσε ο κ. Τσίκαρης, καλώντας κάθε πλευρά να «αναλάβει της ευθύνες της και να απολογηθεί στην τοπική κοινωνία».

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στον ετήσιο απολογισμό του, ο κ. Τσίκαρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ζήτημα της Αγγειοχειρουργικής. Ειδικότερα, επισήμανε ότι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ξεκίνησε η παροχή υπηρεσιών αγγειοχειρουργικής και έτσι σήμερα αντιμετωπίζονται έκτακτα περιστατικά αλλά και μέρος των τακτικών. Ωστόσο η ίδρυση της Κλινικής καρκινοβατεί και ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού για να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά προβλήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης