Άλλο ένα βίαιο περιστατικό ληστείας μεταξύ αλλοδαπών εργατών γης που απασχολούνται στα χωράφια της Νέας Μανωλάδας εξιχνίασαν άμεσα οι αστυνομικοί του τμήματος Βουπρασίας και της Ασφαλείας Ήλιδας, που συνέλαβαν έναν 24χρονο από το Μπανγκλαντές.
Ο νεαρός αλλοδαπός, μαζί με άλλους επτά ομοεθνείς συνεργούς του, ακινητοποίησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης έναν 24χρονο συμπατριώτη τους που περπατούσε σε έναν δρόμο της περιοχής και, αφού τον χτύπησαν άγρια, του άρπαξαν 600 ευρώ και το κινητό του και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Ο 24χρονος δράστης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.