Με πολλή προσοχή και διακριτικότητα ερευνά η Αστυνομία την καταγγελία που κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές του Βόλου ένας 39χρονος άνδρας από το Πακιστάν σε βάρος της Ελληνίδας πρώην συντρόφου του, υποστηρίζοντας ότι κακοποιεί το παιδί που απέκτησαν μαζί.
Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο 39χρονος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ζητά την επιμέλειά του 5χρονου παιδιού μίας 29χρονης Βολιώτισσας με την οποία έχει διακόψει τη σχέση τους, καθώς φέρεται να συζεί ταυτόχρονα με κάποιον Έλληνα. Ο αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι η μητέρα του αγοριού του προκαλεί επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Μετά την καταγγελία του φερόμενου ως πατέρα, οι δικαστικές αρχές έδωσαν εντολή στην Ασφάλεια να ερευνήσει την υπόθεση και να διαπιστώσει αν αληθεύουν οι κατηγορίες. Στο πλαίσιο της έρευνας, το 5χρονο αγόρι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν φέρει ίχνη κακοποίησης.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»