Συναγερμός έχει σημάνει στο δήμο Ανδρίτσαινας - Κρεστένων στην Ηλειά μετά τη σοβαρή κατολίθηση βράχων που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στον οικισμό Μύλοι Φαναρίου Ανδρίτσαινας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το απόγευμα του Σαββάτου, μεγάλοι βράχοι κύλησαν από την πλαγιά και απειλήθηκαν δύο σπίτια.
Άμεσα δόθηκε η εντολή εκκένωσης των δύο σπιτιών, ενώ σε επαγρύπνηση βρίσκεται όλος ο οικισμός για την εξέλιξη του φαινομένου.
Οι κάτοικοι των δύο σπιτιών μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο όπου θα παραμείνουν έως ότου εξεταστεί η κατάσταση στον οικισμό, από γεωλόγους που ήδη έχουν ενημερωθεί και αναμένεται να επισκεφθούν την περιοχή.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.