Σε 25 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τα τουρκικά αεροσκάφη σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκαν και πέντε εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Συνολικά, σήμερα Δευτέρα, 13 τουρκικά αεροσκάφη (εννέα F-16 τα οποία πετούσαν σε τέσσερις σχηματισμούς, δύο F-4 που επίσης πετούσαν σε σχηματισμό και δύο CN-235) προέβησαν επίσης σε 13 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Τρία από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα.
Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.