Η Πυροσβεστική παρέλαβε από το κτήριο του Πανεπιστημίου στην Σπάρτη, φάκελο ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος, προκειμένου να τον μεταφέρει για ανάλυση
Την κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκάλεσε και στην Σπάρτη ο εντοπισμός φακέλου, που κρίθηκε ύποπτος μέσα στο κτήριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η Πυροσβεστική παρέλαβε από το κτήριο του Πανεπιστημίου στην Σπάρτη, φάκελο ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος, προκειμένου να τον μεταφέρει για ανάλυση.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα, τρεις καθηγητές και ένας υπάλληλος που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο του Πανεπιστημίου θα διακομιστούν, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο.
Αμέσως μετά τον εντοπισμό του φακέλου ειδοποιήθηκαν οι αρχές και η αστυνομία απέκλεισε το κτήριο.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»