Ο πρώην υπουργός των Εξωτερικών μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ ξεπέρασε ακόμα και την προκλητική ρητορική του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα δικαιολογώντας απόλυτα την ωμή εκτέλεση του ομογενή από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, ενώ χαρακτήρισε ως «αηδία» τη συνήθεια του θύματος να σημαιοστολίζει το χωριό του σε κάθε εθνική επέτειο.
Ο Βορειοηπειρώτης δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Αλέξανδρος Ζιούλης σχολίασε στο protothema.gr τους «αλβανικούς» ύμνους του Θόδωρου Πάγκαλου, λέγοντας: «Προφανώς ο πρώην υπουργός εξωτερικών έχει ένα θέμα με τις ελληνικές σημαίες όπως με τα Ίμια το 1996».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.