Εκπαιδευτικό αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας, τύπου Τ-2, κατέπεσε στις 8:50 το πρωί, επτά ναυτικά μίλια βόρεια της Σπάρτης, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Το σημείο της συντριβής προσδιορίζεται στην περιοχή Κολλίνες Αρκαδίας, στα όρια με τη Λακωνία.
Ήδη έχει εντοπιστεί ο συγκυβερνήτης ζωντανός, αλλά ακόμη δεν είναι δυνατόν να προσεγγιστεί η περιοχή και αναζητείται ο κυβερνήτης του αεροπλάνου. Το εκπαιδευτικό αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, της Καλαμάτας.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει ένα αεροσκάφος και δυο ελικόπτερα , προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα.
Επίσης, στην περιοχή έχουν σπεύσει πυροσβέστες και προσωπικό από την αεροπορική δύναμη Τρίπολης.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.