Ληστεία... on camera σε περίπτερο στα Χανιά

Ληστεία... on camera σε περίπτερο στα Χανιά

Ο περιπτερούχος γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην ψυχραιμία και τη συγκαταβατικότητά του – Η ληστεία καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας 

astynomia_2903
Χάρη στην ψυχραιμία και τη συγκαταβατικότητά του, απέφυγε τα χειρότερα ένας 30χρονος ιδιόκτητης περιπτέρου στα Χανιά ο οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός αποφασισμένου κακοποιού που τον λήστεψε. Η ληστεία έγινε... on camera, καθώς καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας!

Ο δράστης, που ήταν αλλοδαπός και μιλούσε σπαστά ελληνικά,, φαίνεται στο βίντεο να παρακολουθεί υπομονετικά για αρκετή ώρα το περίπτερο, περιμένοντας να δράσει όταν θα είχε συγκεντρωθεί αρκετά μεγάλο ποσό από τις εισπράξεις. Όταν έκρινε κατάλληλη στην στιγμή, όρμησε μέσα και ακινητοποίησε με... κεφαλοκλείδωμα τον 30χρονο, ενώ ταυτόχρονα κολλούσε στο κεφάλι του ένα όπλο.

Ο περιπτερούχος προσπάθησε να μην αντιδράσει καθόλου και έδωσε στον ληστή όσα χρήματα είχε στο συρτάρι του ταμείου του, περίπου 1.000 ευρώ. Ο κακοποιός τα άρπαξε και έγινε καπνός τρέχοντας προς την περιοχή του Κλαδισού, χωρίς να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς που ειδοποίησε άμεσα το θύμα. Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν ότι το οπτικό υλικό που έχουν στην διάθεσή τους θα τους βοηθήσει να τον ταυτοποιήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης