Φωτιά στην Αττική: Νεκρός ο νιόπαντρος Ιρλανδός

Φωτιά στην Αττική: Νεκρός ο νιόπαντρος Ιρλανδός

Μαζί με την σύζυγό του είχαν επιλέξει την Ελλάδα ως γαμήλιο προορισμό και διακοπές - Το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η φωτιά

dead_kalaxan_fires
Τον αναζητούσε εναγωνίως από την στιγμή που τους χώρισαν οι φλόγες. Ο νιόπαντρος Ιρλανδός που με την σύζυγό του είχαν επιλέξει την Ελλάδα ως γαμήλιο προορισμό και διακοπές, ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός.H Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan-Westropp παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία την περασμένη Πέμπτη και ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος. Το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Μέσα στον πανικό που είχε δημιουργήσει η πυρινη λαίλαπα και ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις φλόγες, η νεαρή δημοσιογράφος χωρίστηκε από τον σύζυγό της, HR Manager σε εταιρεία στο Δουβλίνο. Η νεαρή δημοσιογράφος εντοπίστηκε σε παραλία από τα σωστικά συνεργεία με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο σύζυγός της αγνοείτο.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας το θάνατό του.

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του Μπράιαν Ο Κάλαχαν-Γουέστροπ. Οι οικογένειες θα εκτιμούσαν διακριτικότητα στη δύσκολη αυτή στιγμή, καθώς εμείς θρηνούμε και η Ζόε βρίσκεται στη διαδικασία ανάρρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Ή Όρλα Ο Χάνραχαν, πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε με τη σειρά της τον θάνατο του Γουέστροπ.

irishbride-1
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης