Νιόπαντρη Ιρλανδή αναζητά εναγωνίως τον σύζυγό της που χάθηκε στο Μάτι - Χωρίστηκαν από τις φλόγες!

Νιόπαντρη Ιρλανδή αναζητά εναγωνίως τον σύζυγό της που χάθηκε στο Μάτι - Χωρίστηκαν από τις φλόγες!

Το ζευγάρι βρισκόταν για τον μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα όταν χτύπησε την χώρα μας η τραγωδία

irishbride-1
Την ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού από την Ιρλανδία που χωρίστηκε από τις φλόγες στο Μάτι, την περιοχή που «χτυπήθηκε» περισσότερο από την τραγωδία που εκτυλίσσεται στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα, φιλοξενεί η Daily Mail.

H Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan-Westropp παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία την περασμένη Πέμπτη και ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος. Το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η καταστροφή που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 77 ανθρώπων.

Μέσα στον πανικό που είχε δημιουργήσει η πυρινη λαίλαπα και ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις φλόγες, η νεαρή δημοσιογράφος χωρίστηκε από τον σύζυγό της, HR Manager σε εταιρεία στο Δουβλίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια η γυναίκα υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Αυτό ωστόσο που τη βασανίζει περισσότερο δεν είναι ο πόνος από τις πληγές, αλλά η αγωνία για τον σύζυγό της, τα ίχνη του οποίου εξακολουθούν να αγνούνται.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πολλοί τουρίστες βρίσκονται στη λίστα των θυμάτων που «έσβησαν» με τόσο τραγικό τρόπο τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, αλλά και στους καταλόγους των αγνοουμένων που έχουν ήδη δημοσιευτεί.

Κλείσιμο
«Μια μητέρα και ένας γιος από την Πολωνία είναι ανάμεσα στα άτομα που πνίγηκαν όταν η βάρκα που προσπαθούσε να τους σώσει αναποδογύρισε στα νερά, ανοιχτά από το Μάτι, την ώρα που οι φλόγες κατέτρωγαν το θέρετρο, 25 μίλια μακριά από την Αθήνα. Στο ίδιο χωριό, αρκετοί τουρίστες και ντόπιοι κάηκαν ζωντανοί, με κάποιους να εγκλωβίζονται στα αυτοκίνητά τους προσπαθώντας να ξεφύγουν από την κόλαση, η οποία αφάνισε χιλιάδες σπίτια», αναφέρει χαρακτηριστικά το βρετανικό δημοσίευμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης