Τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λεωφόρο Συγγρού στοχοποίησαν ακτιβιστές οι οποίοι μια ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για το όνομα της ονομασίας της ΠΓΔΜ πέταξαν σανό στην είσοδο των γραφείων.
"Εμείς χορτάσαμε σανό, σειρά σας τώρα..." έγραφαν τα μπλουζάκια που φορούσαν.
Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Αυγή Βουτσινά, ιδρύτρια της κίνησης πολιτών «Επιχειρείν».
Η κα Βουτσινά το 2016 είχε πετάξει μια κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Επίσης τον Οκτώβριο του 2015 βρισκόταν στην ολομέλεια της Βουλής και από τα θεωρεία διέκοψε την ομιλία Τσίπρα στο πολυνομοσχέδιο φωνάζωντας προς τον πρωθυπουργό: «Ο ελληνικός λαός, κ. Τσιπρα, ψήφισε «όχι» στο δημοψήφισμα».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση