Υπόλογη για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος είναι πλέον η 22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.
Και αυτό διότι, σε βάρος της νεαρής γυναίκας ασκήθηκε από την εισαγγελία ποινική δίωξη για το κακούργημα της παιδοκτονίας.
Στις αρμόδιες εισαγγελικές διαβιβάστηκε χθες το απόγευμα η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την 22χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.
Τέλος, σε βάρος της νεαρής γυναίκας ο αρμόδιος ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψή της.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.