Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Τσακνής

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Τσακνής

Ένιωσε θιγμένος από τις αναφορές για κακοδιαχείριση που έγιναν με την ανοχή των κυβερνητικών στελεχών που επισκέφθηκαν την Τρίτη το Ραδιομέγαρο

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ ο Τσακνής
Παραιτήθηκε την Τρίτη από τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής, μετά από ένα διάστημα που συζητούνταν έντονα σε δημοσιογραφικούς κύκλους ότι ετοιμάζεται για μια τέτοια κίνηση μετά από διαφωνίες που είχε και τις συνεχείς συγκρούσεις του με τον νέο διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι αναφορές
σε κακοδιαχείρηση και ατασθαλείες διοικητικής φύσης που έγιναν ενώ κυβερνητικά στελέχη επισκέπτονταν το Ραδιομέγαρο την Τρίτη.

Κλείσιμο
Ο κ. Τσακνής ένιωσε θιγμένος για όσα ειπώθηκαν και υπέβαλε την παραίτησή του καθώς, όπως είπε - σύμφωνα με πληροφορίες - περίμενε από τα κυβερνητικά στελέχη -και όχι μόνο- να τον υπερασπιστούν.

Ένας νέος κύκλος αναστάτωσης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μόλις ξεκίνησε.

Στην ανακοίνωσή του ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της ΕΡΤ επικρίνει τη στάση των κυβερνητικών αλλά και των κομματικών στελεχών που επέτρεψαν τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ τον οποίο χαρακτηρίζει ως «το πιο άρρωστο τμήμα του κρατικοδιαίτου συνδικαλισμού» να αφήνει αναπάντητες τις αιχμές για το ήθος και την τημιότητά του.

Η ανακοίνωση παραίτησης του Διονύση Τσακνή έχει ως εξής:

Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παπά, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. 

Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη
εξαιρέσει εμού».

Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.

Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.
 
Διονύσης Τσακνής
Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης