Βίντεο: Ρίχνουν δίχτυα για να πιάσουν τις μέδουσες και κολυμπούν με ασφάλεια
Οι ντόπιοι επιχειρηματίες έχουν βρει έναν απλό και γρήγορο τρόπο για να προφυλάσσουν τους λουόμενους, που προτιμούν τις παραλίες τους, από τις τσούχτρες και τις μέδουσες
Τις εικόνες κατέγραψε η κάμερα του thebest.gr απέναντι από το Αίγιο, στην περιοχή Αγιος Νικόλαος, πολύ κοντά στο λιμάνι όπου στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχε πορθμειακή διασύνδεση με το Αίγιο.
Σε έναν φυσικό κόλπο, λίγα μέτρα από τον Αγ. Νικόλαο, στον Κορινθιακό, οι ντόπιοι επιχειρηματίες έχουν βρει έναν απλό και γρήγορο τρόπο για να προφυλάσσουν τους λουόμενους, που προτιμούν τις παραλίες τους, από τις τσούχτρες και τις μέδουσες που αραιά και που πλέον εμφανίζονται στην περιοχή.
Ρίχνουν δίχτυα! Πάνω από ένα καΐκι της περιοχής, το οποίο επεμβαίνει επι τόπου, ρίχνουν δίχτυα επιπλέοντες φελούς και καλάρια από τη μια πλευρά της ακτής, που θέλουν να οριοθετήσουν, εως την άλλη.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.