κατά του πρέσβη της Γερμανίας καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.
Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιχείρησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου από τον Γερμανό πρέσβη στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου για τη θλιβερή επέτειο της σφαγής του Διστόμου στις 10 Ιουνίου 1944 όταν εκατοντάδες Έλληνες εκτέλεστηκαν από τους Ναζί.
Κατά τον βουλευτή του Ποταμιού όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να σταματήσει τον Γερμανό πρέσβη παρενέβη ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Διστόμου.
Κλείσιμο
Όπως έγραψε, «η Ζωη πηγε να εμποδισει τον Γερμανο πρεσβυ να καταθεσει στο Διστομο & τον πηρε ο Μ.Γλεζος απο το χερι για να την παρακαμψει. Φοβερη στιγμη!».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.