Ακρίτα για Καζάκο: Άκυρη κι ανόητη η δήλωση, δεν συμφωνώ με τη δολοφονία χαρακτήρων
«Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία, όμως: μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της» σημείωσε στην ανάρτηση της
Συγκεκριμένα έγραψε: «Κατακρίνω την ΑΠΟΨΗ - όχι την ΕΜΦΑΝΙΣΗ ή την ΗΛΙΚΙΑ. Άλλο 'διαφωνώ με τον Καζάκο' κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα 'χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία, όμως: μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της.
Κλείσιμο
Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Μια άκυρη κι ανόητη δήλωση να την αντικρούσουμε με επιχειρήματα, δεν απαντάμε 'ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη'».
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.