Το Ποτάμι για Στουρνάρα: «Η κυβέρνηση διώκει όσους θεωρεί αντιπάλους της»

Το Ποτάμι για Στουρνάρα: «Η κυβέρνηση διώκει όσους θεωρεί αντιπάλους της»

«Σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου», αλλά η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι, αναφέρεται

Το Ποτάμι για Στουρνάρα: «Η κυβέρνηση διώκει όσους θεωρεί αντιπάλους της»
Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει την έρευνα στο γραφείο της κ.Λίνας Νικολοπούλου- Στουρνάρα, συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα,  Το Ποτάμι. Όπως αναφέρει «προφανώς σε μια δημοκρατία, ουδείς είναι υπεράνω του νόμου», ωστόσο σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει τον αυταρχισμό της και πώς χρησιμοποιεί την εξουσία της και για το λόγο αυτό «οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι».


Η ανακοίνωση του Ποταμιού έχει ως εξής: «Προφανώς σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου. Ούτε η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όταν όμως γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της, όπως έγινε με την πειθαρχική δίωξη Ντογιάκου, οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι. Ειδικά μάλιστα όταν ο Γ. Στουρνάρας με πολλές παρεμβάσεις του, και παλιότερα και πρόσφατα, έχει δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει τον αυταρχισμό της και πώς χρησιμοποιεί την εξουσία της, γι΄αυτό ο έλεγχος των ενεργειών της είναι πράξη δημοκρατικής ευθύνης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης