Έπιασαν μια από τις τσιγγάνες που ξάφρισαν ηλικιωμένη

Έπιασαν μια από τις τσιγγάνες που ξάφρισαν ηλικιωμένη

Μετά την καταγγελία της 71χρονης γυναίκας ότι της άρπαξαν τα 150 ευρώ, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνες με αποτέλεσμα την σύλληψη της 22χρονης τσιγγάνας

Έπιασαν μια από τις τσιγγάνες που ξάφρισαν ηλικιωμένη
Δεν κατάφερε να φτάσει μακριά μια από τις δυο τσιγγάνες που απασχόλησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην πόλη της Πρέβεζας και κατάφεραν να  αρπάξουν ό,τι είχε απομείνει από την πενιχρή της σύνταξη. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν, όμως η συνεργός της κατάφερε να εξαφανιστεί.

Μετά την καταγγελία της 71χρονης γυναίκας ότι της άρπαξαν τα 150 ευρώ που είχε όλα κι όλα, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνες με αποτέλεσμα την σύλληψη της 22χρονης τσιγγάνας. Όμως, τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν πάνω της, καθώς τα είχε πάρει η συνεργός της που τα στοιχεία της δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη και αναζητείται. Η νεαρή δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που της άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση και ερευνά αν το «δίδυμο» έχει ξαφρίσει και άλλους ηλικιωμένους.

Κλείσιμο
*** Με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του έναν 26χρονο Ρουμάνο, που κατηγορείται ότι είχε διαπράξει κλοπές. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών ο οποίος δρομολόγησε τις διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης