Η δημοτική αστυνομία υπό την παρουσία του δημογέροντα Δρυμάδων Αλέξη Μάρκου, το πρωί της Πέμπτης άρχισαν να κατεδαφίζουν τον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανάσιου,
χωρίς να έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση ούτε στους κατοίκους ούτε στον ιερέα του χωριού.
Κλείσιμο
Αυτό το οποίο διέρρευσε αργότερα από το δημαρχείο, είναι πως υπάρχει ρητή εντολή να γκρεμιστεί ο Ι.Ν του Αγίου Αθανασίου διότι είναι χτισμένος σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί πολιτιστικό μνημείο απ' την Αλβανική κυβέρνηση.
Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια» καταγγέλλει την «κατάπτυστη επιχείρηση των υπαλλήλων του Δήμου Χειμάρρας για την κατεδάφιση του Ναού του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Δρυμάδες. Ο ναός αυτός είχε κατεδαφιστεί από το κομουνιστικό καθεστώς και ανακατασκευάστηκε το 1992 από τους πιστούς του χωριού οι οποίοι θεωρούσαν αδιανόητο πως θα βίωναν ξανά το ίδιο μαρτύριο, σε χρόνους «δημοκρατίας», αναφέρουν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.