Πολυτεχνείο: Σήμερα η μεγάλη πορεία υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Πολυτεχνείο: Σήμερα η μεγάλη πορεία υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Επί ποδός 7.000 αστυνομικοί σε όλη την Αττική - Στις 13:00 κλείνουν οι πόρτες του ΕΜΠ - Στις 15:00 ξεκινά η πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ - Δείτε ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί - Από το μεσημέρι θα κλείσουν πέντε κεντρικοί σταθμοί του Μετρό - Τροποποιήσεις και στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Σε κλίμα αναταραχής λόγω των προσφάτων επεισοδίων στη Νομική Σχολή αλλά και της γενικότερης αναστάτωσης που υπάρχει στο χώρο της παιδείας θα πραγματοποιηθεί η φετινή πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ενδεικτικό της εγρήγορσης που υπάρχει είναι ότι τα αστυνομικά μέτρα που έχουν ληφθεί θεωρούνται από τα αυστηρότερα των τελευταίων ετών καθώς συνολικά 7.000 αστυνονμικοί βρίσκονται επί ποδός προκειμένου η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία να κυλήσει ομαλά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα παραμείνουν σε επιφυλακή μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι πύλες του Πολυτεχνείου αναμένεται να κλείσουν στις 13:00 το μεσημέρι  για να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή στη μνήμη των θυμάτων της εξέγερσης του 1973 ενώ θα ακολουθήσει η έξοδος της αιματοβαμμένης σημαίας στις 15:00 και η μεγάλη πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.


Τα μέτρα της Τροχαίας
Σε εφαρμογή έχουν τεθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος.

Σταδιακά εντός της ημέρας τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επεκταθούν και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που οριοθετείται από τις λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας και το σχέδιο της ΕΛΑΣ. 

Για τον ίδιο λόγο θα υπάρξει και αλλαγή στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται, με απόφαση της αστυνομίας, να κλείσουν και οι σταθμοί του Μετρό που βρίσκονται κατά μήκος της πορείας.

Συγκεκριμένα κλειστοί θα είναι από τις 2 το μεσημέρι οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηποι, ενώ ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο θα κλείσει από τις 12 το μεσημέρι.


Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Σήμερα δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06.00 έως τα μεσάνυχτα ενώ από τις 2 μετά το μεσημέρι θα γίνονται σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας στους δρόμους:

- 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

- Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

- Πλατεία Ομονοίας

- Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και της οδού Σταδίου. 

- Σταδίου, σε όλο το μήκος της καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

- Πλατεία Συντάγματος. 

- Β. Γεωργίου Α΄ 

- Λεωφόρο Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) έως το ξενοδοχείο «HILTON» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

- Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

- Γέλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δορυλαίου και Π. Κόκκαλη. 

- Π. Κόκκαλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γέλωνος και της Λ. Β. Σοφίας

- Δορυλαίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της 
Λ. Β. Σοφίας.

- Λεωφόρο Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις κάθετες οδούς έως την πρώτη παράλληλο

- Λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας

- Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς), στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλ. Ομονοίας

- Αθηνάς

- Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθηνάς και Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς). 

- Τσόχα

- Σούτσου, στο τμήμα της μεταξύ της Πλατεία Μαβίλη και της οδού Τσόχα. 

- Ζαχάρωφ, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Β. Σοφίας

- Λεωφόρο Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Κατεχάκη και Λ. Αλεξάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

- Λεωφόρο Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κατεχάκη και της οδού Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

- Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Μεσογείων και Λ. Β. Σοφίας

- Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

- Λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά

- Αρδηττού, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Β. Κων/νου

Επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων σε δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της πρεσβείας των ΗΠΑ.


ΣΧΟΛΙΑ (37)

Αγανακτισμένος με όσα ακούει

Δεν υπήρχαν νεκροί? 41 χρονια τ ίδιο παραμύθι? Ως ποτέ πια θα ανεχόμαστε τα φασιστακια που τους πονάει η αλήθεια..? όσοι πραγματικά πιστεύουν πως πρόκειται για μια φάρσα απλά δείχνουν ποσό αμόρφωτοι ειναι και ποσό πίστα υπηρετούν τα συμφέροντα των κατεστραμμένων πολιτικών π πέρασαν απ αυτη τη χωρα.. παλι καλά π υπήρχε και υπάρχουν αριστερά κινήματα γτ ακομα φασισμό θα είχαμε...

Προβληματισμός

Ηλένια Ασημοκοπούλου?? Σου λέει κάτι?

Αγύριγο κεφάλι

Η Ημέρα αυτή της 17 Νοέμβρη 1973, είναι και θα παραμείνει ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ στο μέλλον ως ΖΩΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ. Δεν είναι μόνο ότι η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, που εξέφραζε έναν λαό, έδιωξε τον ΤΥΡΑΝΝΟ από την Ελλάδα, αλλά ότι η πεμπτουσία του ΑΙΤΙΟΥ το οποίο απετέλεσε το κίνητρο για αυτή την ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ήτοι το "ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", είναι ο διαχρονικός πόθος του λαού και όλων των απλών ανθρώπων όλων των λαών για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Γι αυτά τα τελευταία, ιδία όταν "φύγουν" οι πρωταγωνιστές του Πολυτεχνείου και περάσουν στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, η εορτή του Πολυτεχνείου ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ κατά τις επόμενες γενεές, διότι θα αναφέρεται σε κάτι που ΔΕΝ έγινε απλά και παρήλθε, αλλά που το μήνυμα του θα είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ και ΑΙΩΝΙΟ όσο υπάρχει ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, από τους δρώντας (σε στιγμές πίεσης τους) καπιταλιστές ως ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, εμπλέκοντες και πολιτικούς στα σκοτεινά τους σχέδια.

Να τα λεμε ολα

Μια αναμνηστικη πλακα εντος του Πολυτεχνειου μνημονευει μονο νεκρους στρατευμενους φοιτητες του Αλβανικου Επους .Αν εξαιρεσουμε τον εκτος Πολυτεχνειου φονευθεντα απο τον Ντερτιλη τα θυματα ....υπολοιπου Αττικης δεν ησαν διαδηλωτες .Ο Διομηδης Κομνηνος σκοτωθηκε απο εξοστρακισμο βληματος εξω απο το Πολυτεχνειο που οι σφαιρες των προβοκατορων ελευθερων σκοπευτων της ΕΣΑ και της ΚΥΠ επεφταν επι δικαιων και αδικων .Μεσα στο Πολυτεχνειο δεν υπηρξαν νεκροι .

41 χρόνια

41 χρόνια πολυτεχνείο... 41 χρόνια το ίδιο παραμύθι... 41 χρόνια οι ίδιες γραφικές δηλώσεις και εκδηλώσεις... βέβαια μόνο τα τελευταία έμειναν για τους περισσότερους, γιατί οι προηγούμενες γενιές, φρόντισαν να "εξαργυρώσουν" με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή τους ή μή, σε εκείνα τα γεγονότα και άφησαν για όλους τους υπόλοιπους τα γαρύφαλα, τα τραγούδια και τις πορείες.. α μην ξεχάσω... χρόνια πολλά για τη μέρα.....

Navagos

Όπως τα λες....σήμερα τιμούμε όλους αυτούς που μας έφεραν σ αυτή την κατάσταση....και μετά η κακούργα η τρόικα

ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ

Ακόμα περιμένω να μου πει κάποιος ποιοι ήταν οι περίφημοι νεκροί του Πολυτεχνείου. Ακόμα περιμένω να μου πει κάποιος ποιες είναι μαυροφορεμένες μάνες. ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ κουΜΟΥΝΙΑ

Ενας Πολίτης

Πόρισμα Τσεβά για το Πολυτεχνείο. II. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Α. ΝΕΚΡΟΙ: (συνέχεια) 12. Στυλιανός Αγαμ. Καραγεώργης, ετών 19, εργάτης. Ετραυματίσθη θανασίμως επί της οδού Πατησίων, έμπροσθεν του κινηματογράφου ΕΛΛΗΝΙΣ, περί ώρα 10.00'της 17.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος και απεβίωσεν εις το ΚΑΤ την 30.11.1973. 13. Ανδρέας Στεργίου Κουμπος, ετών 63. Ετραυματίσθη σοβαρώς διερχόμενος την οδό Καποδιστρίου περί ώρα 14.00' της 18.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος και απεβίωσε την 30.1.1974. 14. Μιχαήλ Δημήτριου Μυρογιάννης, ετών 20. Εφονεύθη εις την διασταύρωσιν των οδών Πατησίων και Στουρνάρα περί ώραν 13.30' της 18.11.73, βληθείς δια περιστρόφου εις την κεφαλήν και 15. Κυριάκος Δημητρίου Παντελάκης, ετών 45, δικηγόρος. Ετραυματίσθη σοβαρώς επί της οδού Γλάδστωνος περί ώραν 12.40' της 18.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου επί της οδού Πατησίων άρματος και απεβίωσεν την 18.12.1973. β) Νεκροί πλήρως βεβαιωθέντες: 1. Σπύρος Κοντομάρης, δικηγόρος. Απεβίωσεν τας απογευματινός ώρας της 16.11.73 ευρισκόμενος επί της οδού Γεωργίου Σταύρου, συνέπεια θανατηφόρου επενέργειας των ριπτομένων υπό της αστυνομίας αερίων (κατάθ. υπ' αριθμ. 93). 2. Αικατερίνη Αργυροπούλου, ετών 75. Ετραυματίσθη σοβαρώς ενώ ευρίσκετο εις την εν Αγ. Αναργύροις οικίαν της περί ώραν 11.00' της 17.11.1973, δεχθείσα αδέσποτον βλήμα άρματος και απεβίωσεν κατά μήνα Μάιον 1974 και 3. Δημήτριος Παπαϊωάννου, ετών 60, ιδιωτικός υπάλληλος. Απεβίωσεν την μεσημβρίαν της 17.11.1973 εκ προσφάτου εμφράγματος του μυοκαρδίου κατά την ιατροδικαστικήν έκθεσιν σοβαρώς όμως, υπό της συζύγου του αμφισβητούμενης και υποστηριζούοης ότι ο σύζυγος της απεβίωσεν είτε βληθείς δι' όπλου, είτε υποστάς συγκοπήν εκ των ριπτομένων αερίων, καταθεσάσης δε ότι μόνον εις το Νεκροταφείον της επετράπη να πλησιάσει απλώς και να ατενίσει το πρόσωπον του νεκρού συζύγου της.

Ενας Πολίτης

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το πόρισμα του εισαγγελέα πρωτοδικών Δ.Τσεβά για τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από το δικτατορικό καθεστώς κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι το παρακάτω: Το ανήκουστον όμως και φοβερόν είναι ότι εδολοφονήθη άνθρωπος εν ψυχρώ εκ της κακουργίας των ταύτης: Γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής - κατατίθεται υπό υπαλλήλου του Ρυθμιστικού (κατάθεσις υπ' αρ. 78) - ένας νέος άνθρωπος, ήλθε στο Ρυθμιστικό, ζητώντας πληροφορίες για τους δικούς του. Πέσανε επάνω του τρεις αστυφύλακες που ήσαν στο Ρυθμιστικό και τον κομμάτιασαν κυριολεκτικώς στο ξύλο με αποτέλεσμα να πεθάνη. Τον μετέφεραν εν συνεχεία, στον νεκροθάλαμο. Του τραγικού περιστατικού υπήρξαν και άλλοι αυτόπται, οι οποίοι καταθέτουν ομοίως και αποκαλύπτουν μερικούς εκ των δολοφόνων (καταθέσεις υπ' αριθ. 69, 70, 77, 79, 86 και 94). Ιατρός χειρουργός Ρυθμιστικού καταθέτει ότι υπέκυψεν εις τας χείρας του τραυματίας δια πυροβόλου όπλου, συνεπεία βαρείας κρανιοεγκεφαλικής κακώσεως εκ ξυλοδαρμού (κατάθεσις υπ' αριθ. 86) και υπάλληλος του ιδίου Νοσοκομείου τονίζει ότι: το θέαμα ήτο φοβερό και μας έκανε να ντρεπόμαστε για την κατάντια μας (κατάθεσις υπ' αριθ. 79). Εν όψει της θλιβερός ταύτης πραγματικότητας οι μεν ιατροί εφυγάδευσαν τους τραυματίας ή κατεσκεύασαν ψευδώς τα στοιχεία της ταυτότητος των, ίνα αποφύγουν ούτοι τας εν συνεχεία βεβαίας κακοποιήσεις των, οι δε τραυματίαι απέφευγαν να μεταβούν εις Νοσοκομεία ή Κλινικός. Και ούτω την εντροπήν, περί ης η ανωτέρω κατάθεσις, διεδέχθη ο φόβος των ασθενών και η εκ των Ναών της Υγείας απομάκρυνσίς των! Δείγμα και τούτο της πολιτιστικής εξελίξεως μιας εποχής.

johnG

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΤΩΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΧΑΧΑ ΖΗΤΩ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ

ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ.ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 41 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ??????

Ενας Πολίτης

Για όσους αμφισβητούν τους νεκρούς της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου, ας διαβάσουν το Πόρισμα Τσεβά, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα στοιχεία των νεκρών, η ώρα και ο τόπος θανάτου τους.Ενδεικτικά αναφέρω τα κάτωθι γιατί η λίστα είναι μεγάλη: 1. Διομήδης Ιωάννου Κομνηνός, ετών 17, μαθητής. Εφονεύθη έξωθι του Πολυτεχνείου περί ώρα 22.15' της 16.11.73. Βασίμως πιθανολογείται ότι δράστης του φόνου τούτου είναι ο προεκτεθείς Συνταγματάρχης. 2. Βασίλειος Παναγιώτου Φαμέλλος, ετών 26. Εφονεύθη εγγύς του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως περί ώρα 22.30' της 16.11.73, βληθείς προφανώς υπό τίνος των εκ του υπουργείου πυροβολούντων. 3. Toril Engelend, σπουδάστρια, Νορβηγίς. Εφονεύθη εις την πλατείαν Αιγύπτου περί ώρα 23.30'της 16.11.1973 παρ' αγνώστου δράστου. 4. Γεώργιος Ανδρέου Σαμούρης, σπουδαστής, ετών 22. Εφονεύθη υπ' αγνώστου εις άγνωστον σημείον εξ επαφής περί το μεσονύκτιον της 16.11.1973 και το πτώμα του μετεφέρθη και απερρίφθη εις την διασταύρωσιν των οδών Καλλιδρομίου και Ζωσιμάδων (Κατάθεσις υπ' αριθμ. 137). 5. Αλέξανδρος Ευστρατίου Σπαρτίδης, ετών 16, μαθητής. Εφονεύθη επί της οδού Κότσικα (παρόδου Πατησίων) την 10.20 ώραν της 17.11.1973, βληθείς υπό στρατιωτών εκ του κτιρίου του ΟΤΕ. 6. Μάρκος Δημητρίου Καραμάνης, ετών 23. Εφονεύθη ευρισκόμενος εις την επί της οδού Πατησίων και Αιγύπτου 1 πολυκατοικίαν την 10.30 ώραν της 17.11.1973, βληθείς ομοίως υπό στρατιωτών εκ του κτιρίου του ΟΤΕ. 7. Βασίλειος Καράκας, Τούρκος υπήκοος, ετών 43. Εφονεύθη εις την πλατείαν Αιγύπτου περί ώραν 13.00' της 17.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος μάχης. 8. Δημήτριος Θεοφ. Θεοδώρας, ετών 6. Εφονεύθη επί της οδού Ορεινής Ταξιαρχίας Ζωγράφου περί ώραν 13.30 της 17.11.1973, βληθείς υπό στρατιώτου ευρισκομένου έμπροσθεν του Ναού του Αγίου Θεράποντος. 9. Βασιλική Φωτίου Μπεκιάρη, ετών 17. Εφονεύθη ευρισκομένη εις την ταράτσα της επί της οδού Μεταγένους 8 - Νέος Κόσμος οικίας της περί ώρα 12.30' της 17.11.1973, δεχθείσα εις την κεφαλήν της βλήμα αδέσποτον άρματος. 10. Γεώργιος Αλεξάνδρου Γεριτσίδης, ετών 48, εφοριακός υπάλληλος. Εφονεύθη ευρισκόμενος εν Ν. Λιοσίοις προς εκτέλεσιν υπηρεσίας περί ώραν 12.15' της 17.11.1973 δεχθείς ομοίως βλήμα αδέσποτον άρματος μάχης εις την κεφαλήν. 11. Νικόλαος Πέτρου Μαρκουλής, ετών 25. Εφονεύθη παρά την πλατείαν Βάθης περί ώραν 11.00'της 17.11.1973, βληθείς εκ διερχομένου άρματος μάχης......................................................................................................................... (ο κατάλογος των δολοφονηθέντων συνεχίζεται)

qa

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΞΩ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Κ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

ΕΛΛΗΝ

Σίγουρα οι αστυνομικοί θα είναι περισσότεροι από αυτούς που ακόμη 'τιμούν' αυτή την ιστορική φάρσα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bar

Στόχος να «μπει φρένο» σε κάθε πράξη παράνομης διάθεσης αλκοόλ σε ανήλικους, αλλά και να γίνουν δράσεις ευκαισθητοποίησης και εκπαίδευσης για τις βλαβερές συνέπειες, σε παιδιά, οδηγούς και εγκύους

3