Σάκης Ρουβάς: Η επιστολή για το σκάνδαλο με τη συναυλία του στην Πάφο

Σάκης Ρουβάς: Η επιστολή για το σκάνδαλο με τη συναυλία του στην Πάφο

Για τη συναυλία διεξάγεται αστυνομική έρευνα με οδηγίες του γενικού Εισαγγελέα, χωρίς όμως αυτή να αφορά τον Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς: Η επιστολή για το σκάνδαλο με τη συναυλία του στην Πάφο
Ο Σάκης Ρουβάς μέσω των δικηγόρων της εταιρείας που τον εκπροσωπεί απάντησε στα όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με συναυλία που έδωσε στη Πάφο. Για τη συναυλία διεξάγεται αστυνομική έρευνα με οδηγίες του γενικού Εισαγγελέα, χωρίς όμως αυτή να αφορά τον Σάκη Ρουβά. Η έρευνα αφορά τον δήμαρχο Πάφου που έχει προφυλακιστεί και τη κυπριακή εταιρεία που οργάνωσε τη συναυλία, με τον μανδύα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Σάκη Ρουβά ξεκαθαρίζει τα πράγματα ως προς την καλλιτέχνη.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Σάκη Ρουβά

Κλείσιμο
"Κυρίες, Κύριοι,

Η εταιρεία μας, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Πάφου κ. Σάββα Βέργα, παρουσίασε, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία, στις 8.8.2014, στο Παφιακό Στάδιο, το μουσικό πρόγραμμα του
καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, υπό τον τίτλο ''THE ACE OF HEARTS TOUR'', σε μία (1) συναυλία τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η εταιρεία ''K.S.V. PR MOTION LTD''.

Για την πραγματοποίηση της συναυλίας αυτής ακολουθήθηκαν από πλευράς της εταιρείας μας όλες οι νόμιμες διαδικασίες, καταρτίστηκε δε μεταξύ της εταιρείας μας ως παραγωγού της μουσικής περιοδείας και ως εκπροσώπου του καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά, της εταιρείας ''K.S.V. PR MOTION LTD'', ως διοργανώτριας της συναυλίας, και ως εκ τρίτου συμβαλλόμενου του Δήμου Πάφου, το από 27.6.2014 ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο μοναδική υποχρέωση της εταιρείας μας ήταν να παρουσιάσει το ως άνω αναφερόμενο μουσικό πρόγραμμα του καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά στην εν λόγω
συναυλία.

Ουδεμία σχέση ή ανάμιξη είχε η εταιρεία μας και ο εκπροσωπούμενος από εμάς καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς στη διοργάνωση και στη διαχείριση των εσόδων της εν λόγω συναυλίας από τη διοργανώτρια εταιρεία ''K.S.V. PR MOTION LTD'', ούτε βέβαια η εταιρεία μας και ο εκπροσωπούμενος από εμάς καλλιτέχνης είχαμε οποιαδήποτε σχέση, ανάμιξη ή εμπλοκή στις σχέσεις της διοργανώτριας εταιρείας με το Δήμο Πάφου και με τους χορηγούς της για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Με βάση τα ανωτέρω και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος τόσο της εταιρείας μας, όσο και του εκπροσωπούμενου από εμάς καλλιτέχνη, σας παρακαλούμε να είστε εφεξής ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο αναφέρεστε τόσο στην εταιρεία μας, όσο και στον καλλιτέχνη
Σάκη Ρουβά, προς αποφυγή δε του κινδύνου να δημιουργηθούν στο μέσο αναγνώστη – θεατή παραπλανητικές εντυπώσεις σας παρακαλούμε να αποσαφηνίζετε με κάθε διδόμενη ευκαιρία ότι
ουδείς από εμάς είχε την παραμικρή ανάμιξη στη διοργάνωση της συναυλίας και στη διαχείριση των εσόδων αυτής, είτε εκ των εισιτηρίων, είτε εκ των χορηγιών.

Για την Οπτικοακουστικά Συστήματα ΕΠΕ
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος




Το χρονικό

Η συναυλία είχε οργανωθεί από ιδιωτική εταιρεία πέρυσι το καλοκαίρι και τα έσοδα θα πήγαιναν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου. Αν και έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος στο κοινωνικό Παντοπωλείο δεν έφτασε ούτε ένα ευρώ.

Ο Σάκης Ρουβάς δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση, αφού απλώς κλήθηκε να τραγουδήσει.

Η ιδιωτική εταιρεία που οργάνωσε τη συναυλία ανήκει στον σύζυγο της υπαλλήλου του Δήμου Πάφου Μαρίας Σολωμονίδου, η οποία έχει προφυλακιστεί για άλλη υπόθεση.

Η κυρία Σολωμονίδου είναι στενή συνεργάτης του δημάρχου Σάββα Βέργα ο οποίος μερίμνησε να μην πληρωθούν οι φόροι θεάματος αφού επρόκειτο για φιλανθρωπική εκδήλωση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης