Απίστευτο! Το βασικό αδίκημα του γιατρού-«μαϊμού» της Σκύρου έχει παραγραφεί!
Λέανδρος Ρακιντζής: «Αν εγώ έχω βάλει βόμβα στο Σύνταγμα πριν 20 χρόνια, και εκραγεί σήμερα, τότε το αδίκημα που έχω τελέσει έχει παραγραφεί (!)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
Παραγεγραμμένο είναι το βασικό αδίκημα του γιατρού-μαϊμού της Σκύρου, ο οποίος διατελούσε «ανενόχλητος» διευθυντής Γενικής Ιατρικής για 13 ολόκληρα χρόνια έχοντας καταθέσει πλαστό πτυχίο.
Την απίστευτη αυτή αποκάλυψη έκανε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.
Θέλοντας, μάλιστα, να τονίσει το κενό που υπάρχει στο νομικό πλαίσιο περιέγραψε το ακόλουθο παράδειγμα: «Αν εγώ έχω βάλει βόμβα στο Σύνταγμα πριν 20 χρόνια, και εκραγεί σήμερα, τότε το αδίκημα που έχω τελέσει έχει παραγραφεί(!)»
Μιλώντας ειδικά για την περίπτωση του Γιάννη Καστάνη ο κ. Ρακιντζής αναρωτήθηκε: «Κανείς δεν πρόσεξε το πτυχίο του ανθρώπου αυτού, έδινε αυτός ο άνθρωπος ιατρικές οδηγίες;» διερωτήθηκε, αναφέροντας ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για το περιστατικό από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις αρμόδιες υπηρεσίας προκειμένου να διερευνήσει το περιστατικό νωρίτερα.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.