Τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων θα έχουν από σήμερα οι μαθητές της Α' Λυκείου, καθώς δημοσιοποιούνται από 250 έως 500 θέματα, ανάλογα με το μάθημα και τον τύπο λυκείου.
Την Παρασκευή 23 Μαΐου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των προγραμμάτων εξετάσεων της Α' Λυκείου.
Από την Τράπεζα Θεμάτων θα επιλεγούν τα μισά θέματα για τις
εξετάσεις της Α' τάξης του Λυκείου, οι οποίες θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι το 50% ερωτήσεων στις εξετάσεις θα προέρχεται από
αυτή την Τράπεζα. Ο νέος θεσμός δεν θα εφαρμοστεί στα Εκκλησιαστικά
Λύκεια, στα Λύκεια Ειδικής Αγωγής, στα λύκεια μειονοτικών σχολείων και
Ιεροδιδασκαλείων, καθώς και στα ελληνικά λύκεια του εξωτερικού.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους