Αλλοι τέσσερις νεκροί από τη γρίπη το τελευταίο 24ωρο
27 ασθενείς με γρίπη νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείων
Παναγιώτα Καρλατήρα
Συνεχίζει να αφήνει θύματα πίσω του, καθώς υποχωρεί, το κύμα της γρίπης στη χώρα.
Άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο νοσηλευόμενοι με επιπλοκές λόγω της γρίπης, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 127.
Σύμφωνα με τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), 27 ασθενείς με γρίπη νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείων.
Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπιστώνουν αξιοσημείωτη για την εποχή κυκλοφορία του ιού της γρίπης, εκτιμούν δε ότι η εφετινή περίοδος της νόσου θα ολοκληρωθεί σε περίπου έναν μήνα.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.