Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το απόγευμα της Τρίτης
Νέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένουν οι μετωρολόγοι από τα δυτικά - Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν από την Τετάρτη το μεσημέρι
Σχεδόν ένα 24ωρο θα διαρκέσουν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Εθνικη΄Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Από τα δυτικά θα ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα καλύψουν όλη τη δυτική Ελλάδα, καθώς αναμένεται να επηρεαστούν τα Ιόνια Νησιά, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η Πελοπόννησος.
Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα και μέχρι το βράδυ θα πλήξουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Στην Αττική αναμένονται βροχές από το απόγευμα, που πιθανώς να μετατραπούν σε ισχυρή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.