Και η «Διαφάνεια-Συμμετοχή-Ανανέωση» στηρίζει τον Β. Αλεξανδρή για πρόεδρο ΔΣΑ
Οι εκλογές σε όλους του Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας θα διεξαχθούν στις 23 Φεβρουαρίου και στους μεγάλους Συλλόγους θα συνεχιστεί και την 24η Φεβρουαρίου
Ο συνδυασμός «Διαφάνεια-Συμμετοχή-Ανανέωση» ο οποίος κατέρχεται στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών χωρίς υποψήφιο πρόεδρο, σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι στηρίζει τον Βασίλη Αλεξανδρή για πρόεδρο του ΔΣΑ. Ο κ. Αλεξανδρής κατέρχεται στις εκλογές του ΔΣΑ ως υποψήφιος πρόεδρος χωρίς συνδυασμό.
Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Διαφάνεια-Συμμετοχή-Ανανέωση» υπογραμμίζει ότι «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους και στον πολίτη, ενώνουμε συντονισμένα τις δυνάμεις μας διεκδικώντας, ενωμένοι, έναν Σύλλογο με διαφάνεια, με συμμετοχή και με ανανέωση».
Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές σε όλους του Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας θα διεξαχθούν στις 23 Φεβρουαρίου 2014 και στους μεγάλους Συλλόγους (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, κ.λπ.) η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί και την 24η Φεβρουαρίου 2014.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης