Λαμία: Βίντεο οδήγησε στη σύλληψη της κλέφτρας κοσμηματοπωλείων
Η 37χρονη «πελάτισσα» είχε κλέψει κι άλλα κοσμηματοπωλεία στην πόλη
Η εικόνα από την κάμερα ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου στη Λαμία είναι ξεκάθαρη: Μια γυναίκα, που υποδύεται την πελάτισσα και δοκιμάζει δαχτυλίδια, εκμεταλλεύεται μια στιγμή που δεν είναι στο κέντρο της προσοχής και με μεγάλη επιδεξιότητα βάζει ένα από αυτά στην τσάντα της!
Η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου πήρα όμως το βίντεο και το πήγε στην αστυνομία, η οποία το έδωσε στη δημοσιότητα. Έτσι, η «πελάτισσα» αναγνωρίστηκε και από άλλους κοσμηματοπώλες της πόλης, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.
Έτσι έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και τους υπέδειξε μάλιστα και το μέρος που είχε πετάξει το κλεμμένο δαχτυλίδι.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.