Η Ρούσεβα είχε δηλώσει τη γέννηση της «Μαρίας» στη Λαμία!

Η Ρούσεβα είχε δηλώσει τη γέννηση της «Μαρίας» στη Λαμία!

Αυτά είναι τα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας - Η 38χρονη Βουλγάρα αναγνώρισε τους δύο προφυλακισμένους Ρομά από τα Φάρσαλα ως το ζευγάρι που έδωσε το μωρό της

Η Ρούσεβα είχε δηλώσει τη γέννηση της «Μαρίας» στη Λαμία!
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαρίας. Το βράδυ της Πέμπτης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έγγραφα ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως ενός βρέφους, θηλυκού γένους, που δηλώθηκε στη αρμόδια υπηρεσία της Λαμίας από μητέρα βουλγαρικής καταγωγής στις 10 Φεβρουαρίου.

Όπως φαίνεται και στα έγγραφα, που δημοσιεύει το
lamiastar, μητέρα του νεογνού που γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2009 εμφανίζεται η Σάσα Ρούσεβα (Sasha Ruseva).
Κλείσιμο


Σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αυτό είναι και το όνομα της μητέρας της μικρής «Μαρίας»,  η οποία με βάση τηλεγράφημα του Associated Press που επικαλείται δηλώσεις της 38χρονης στη βουλγαρική κρατική τηλεόραση, κατέθεσε ότι βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια και γέννησε ένα παιδί αλλά δεν το κράτησε, γιατί δεν είχε χρήματα να το συντηρήσει. 



Γι' αυτό, όπως είπε, το παρέδωσε σε μια άλλη οικογένεια Ρομά που ζούσε στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η υπόθεση του «ξανθού αγγέλου», που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο παίρνει νέα τροπή, καθώς όπως δείχνουν όλα οι βιολογικοί του γονείς είναι το ζεύγος Ατάνας και Σάσα Ρούσεβα, οι οποίοι έδωσαν το μωρό τους στον 39χρονο Χρήστο Σάλη και στην 40χρονη Ελευθερία Δημοπούλου, που βρίσκονται στην φυλακή και αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής εγγράφων.




Η Ρούσεβα μάλιστα, αν και εγκατέλειψε στην Ελλάδα το νεογέννητο παιδί της, είπε στους αστυνομικούς, ότι αν οι εξετάσεις δείξουν ότι η Μαρία είναι κόρη της, τότε θέλει να την πάρει πίσω.


Η Ρούσεβα αναγνώρισε τους προφυλακιστέους Ρομά από τα Φάρσαλα


Στη διάρκεια της ανάκρισης της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα την Πέμπτη, η φερόμενη ως βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας, είπε, ότι σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ που είδε την Τετάρτη, αναγνώρισε τους προφυλακισμένους Ρομά από τα Φάρσαλα ως το ζευγάρι, στο οποίο η ίδια άφησε το μωρό της.

Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας Σβετλοζάρ Λάζαροφ, ο οποίος χαρακτήρισε την υπόθεση «παράδειγμα για την άριστη συνεργασία μεταξύ των αστυνομικών οργάνων της Ελλάδας και της Βουλγαρίας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου.

Σύντομα θα βγουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA από το οποία θα διαπιστωθεί αν όντως η Σάσα Ρούσεβα είναι η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας.

Ψάχνουν και άλλη γυναίκα οι αρχές!

Σύμφωνα με πηγές από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μια γυναίκα θεωρείται επίσης ύποπτη για την υπόθεση και ονομάζεται Ιβελίνα Ζέλεβα και μέχρι στιγμής, παραμένει άφαντη! 
Μάλιστα, σε βάρος αυτής της γυναίκας εκκρεμεί από το 2013 ένταλμα σύλληψης για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, η Ζέλεβα, τον Ιανουάριο του 2013 γέννησε στο Ιπποκράτειο και λίγο μετά συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ίδρυμα Άγιος Στυλιανός. Η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη. Λίγους μήνες μετά, προέκυψε πως η ίδια είχε δώσει παρανόμως ένα από τα παιδιά της για υιοθεσία το 2009! Και τον Απρίλιο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της. 

Προς το παρόν, όλοι παρακολουθούν με αγωνία τις εικόνες που κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου, με την 35χρονη Ρούσεβα, να υποστηρίζει ότι είναι εκείνη που έφερε στον κόσμο το μικρό κορίτσι και αναγκάστηκε να το δώσει γιατί δε μπορούσε να το μεγαλώσει.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης