Βρέθηκαν στη Βουλγαρία οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας

Βρέθηκαν στη Βουλγαρία οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας

Σύμφωνα με Βουλγαρικά ΜΜΕ πρόκειται για τον Ατάνας και τη Σάσα Ρούσεφ - Εντοπίστηκαν στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα - Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι παρέδωσαν το παιδί γιατί δεν μπορούσαν να το πάρουν μαζί τους - Ο μεγαλύτερος γιος τους λέει ότι πήραν χρήματα

Βρέθηκαν στη Βουλγαρία οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μικρής Μαρίας καθώς σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης οι βιολογικοί γονείς της εντοπίστηκαν στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα.

Όπως αναφέρει σε εκτενή ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Trud, πρόκειται για τον Ατάνας και την Σάσα Ρούσεφ, οι οποίοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Κλείσιμο


Η οικογένεια, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει επτά με δέκα παιδιά, δύο εκ των οποίων έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, όπως, δηλαδή, και η Μαρία. Αυτό αποτέλεσε, υποστηρίζει ο συντάκτης του άρθρου, και την αφορμή των ερευνών από τις ελληνικές αρχές πριν από περίπου μια εβδομάδα.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της Μαρίας την αναγνώρισε όταν την είδε στην τηλεόραση και ζήτησε την επιστροφή του παιδιού της.

Σύμφωνα με τον θείο της Μαρίας, τον αδερφό, δηλαδή, του πατέρα της, η μικρή γεννήθηκε στην Ελλάδα την περίοδο που οι γονείς της εργάζονταν σε χωράφια με ελιές και πορτοκάλια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ζευγάρι την παράτησε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μεταφορά της πίσω στη Βουλγαρία. Διαφορετική είναι, όμως, η εκδοχή που δίνει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που υποστηρίζει ότι η μητέρα του και ο πατέρας του πήραν λεφτά για να δώσουν την μικρή Μαρία.

Με πληροφορίες από trud.bg
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης