Έκανε και ταυτόχρονη αποκατάσταση των μαστών - Θα παραμείνει στο θάλαμο νοσηλείας για τα επόμενα τρία 24ωρα - Επτά ώρες διήρκεσε η επέμβαση - Τι είπε στους γιατρούς μόλις άνοιξε τα μάτια της
Σε διπλή μαστεκτομή και ταυτόχρονη αποκατάσταση των μαστών υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, στο αντικαρκινικό-ογκολογικό νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».
Η λεπτή χειρουργική επέμβαση, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso» διήρκεσε επτά ώρες και στέφθηκε από επιτυχία.
Όταν η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε στην αίθουσα ανάνηψης και άνοιξε τα μάτια της οι πρώτες λέξεις που ψέλλισε προς τους γιατρούς ήταν: «Σας ευχαριστώ πολύ».
Η σύζυγος του πρώην υπουργού βρίσκεται σε θάλαμο νοσηλείας, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.