Ψάχνουν σχέσεις του τρομοκράτη της Πάρου με Αλβανούς

Ψάχνουν σχέσεις του τρομοκράτη της Πάρου με Αλβανούς

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ανάλυση στα εργαστήρια των ευρημάτων θα ανοίξει νέους δρόμους στις έρευνες…

Ψάχνουν σχέσεις του τρομοκράτη της Πάρου με Αλβανούς
Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα laptop, ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτής-σκάνερ, μηχάνημα πλαστικοποίησης, δύο κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης, κινητό τηλέφωνο, πολλά βιβλία και το ποδήλατο το οποίο ο Τάσος Θεοφίλου χρησιμοποιούσε για να βιντεοσκοπεί την Εθνική Τράπεζα της Λαμίας βρέθηκαν στο διαμέρισμα-γιάφκα της οδού Τυμφρηστού 21, στη Λαμία.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι η ανάλυση στα εργαστήρια των ευρημάτων θα ανοίξει νέους δρόμους στις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων μελών της οργάνωσης αλλά και την αποκάλυψη των όσων είχαν διαπράξει τους προηγούμενους μήνες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικές με αποτυπώματα αλλά και DNA στην γκαρσονιέρα του 3ου ορόφου, καθώς απαιτείται χρόνος προκειμένου να εξετασθούν στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται συνολικά 5 έως 7 άτομα που φέρονται να αποτελούν τον συγκεκριμένο πυρήνα της οργάνωσης. Επίσης, ερευνούν επικοινωνίες και επαφές του 29χρονου θεολόγου με άτομα της οργάνωσης που βρίσκονται στις φυλακές ενώ προσπαθούν να λύσουν και το μυστήριο για το πώς βρέθηκε στα χέρια τους το κλεμμένο αυτοκίνητο Αλβανών ληστών.

 Στο μεταξύ ο Τάσος Θεοφίλου πήρε σήμερα προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Κώστα Μπαλτά, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις υποθέσεις τρομοκρατίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης