Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/2) στην άνοδο του Κηφισού και συγκεκριμένα στο ύψος της οδού Δυρραχίου στην περιοχή του Περιστερίου.
Στο ατύχημα εμπλέκονται 2 ΙΧ και μία μηχανή και δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Όπως είναι φυσικό, στο σημείο υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία.
Παράλληλα, καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό και ειδικότερα:
- 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
- 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Την ίδια ώρα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί σε: Μεσογείων, Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), Λ. Κηφισίας (άνοδος), Βασ. Κωνσταντίνου, Λ. Συγγρού (άνοδος), Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) καθώς και στη Λ.Σχιστού.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής