Στο σκοτάδι βυθίστηκε η Ερμού αργά το απόγευμα, καθώς λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει από νωρίς την Αττική υπήρξε μπλακ άουτ στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας.
Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, τα καταστήματα είναι χωρίς φώτα, με σκοτεινές τις βιτρίνες τους, ενώ φαίνονται εργαζόμενοι στα καταστήματα σε μία περίπτωση να κατεβάζουν τα ρολά και να φεύγουν και σε άλλη να καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Παράλληλα, κόσμους με ομπρέλες αλλά και με... αυτοσχέδια προστασία για τη βροχή ανεβοκατεβαίνει τον δρόμο, σε εικόνες που είναι πραγματικά πρωτόγνωρες για τη συγκεκριμένη οδό.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco