Αναστάτωση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα ανδρικού βόλεϊ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Ισραήλ.
Συγκεκριμένα, επτά άτομα –έξι άνδρες και μία γυναίκα– εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ύψωσαν σημαίες της Παλαιστίνης, πραγματοποιώντας συμβολική διαμαρτυρία. Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο κλειστό. Οι επτά διαδηλωτές απομακρύνθηκαν από τον χώρο και οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.
Το περιστατικό σημειώθηκε εν μέσω του πρώτου σετ και προκάλεσε προσωρινή διακοπή του αγώνα για περίπου 2 με 3 λεπτά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.