Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (31/7) έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό στο ύψος του Μακρυχωρίου.
Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, μια νταλίκα κινούμενη με κατεύθυνση προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και… προσγειώθηκε στον παράδρομο Μακρυχωρίου.
Ο οδηγός βγήκε από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του οδηγού στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για την εκτροπή της κυκλοφορίας, ενώ αποκλείστηκε ο παράδρομος, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα, ο οποίος από την πτώση της νταλίκας γέμισε με χώματα και χαλίκια.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
Η νταλίκα προσγειώθηκε στον παράδρομο
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»