Τη στιγμή της καραμπόλας τριών οχημάτων που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Συγγρού κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας έχασε, για άγνωστο λόγο, τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να μπει στην αριστερή λωρίδα, να χτυπήσει πάνω του ένα άλλο ΙΧ και τελικά να πέσει σε ένα τρίτο αυτοκίνητο στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Λόγω της καραμπόλας των τριών οχημάτων για αρκετή ώρα η κυκλοφορίας στη Συγγρού στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας διεξαγόταν από την αριστερή λωρίδα.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.