Μετά τις συλλήψεις των 13 τελωνειακών, το πρωί στο μεθοριακό σταθμό Μαυροματίου στη Θεσπρωτία, οι αδιάφοροι της ΕΛΑΣ συνέλαβαν και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας μετά από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν στο γραφείο του.
Το Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας, παρακολουθούσε τη δράση των τελωνειακών από τον περασμένο Νοέμβριο, πραγματοποίησαν πολλούς ελέγχους και νόμιμες επισυνδέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Η λειτουργία του Τελωνειακού Σταθμού, η οποία διεκόπη για 5 περίπου ώρες το πρωί μετά την σύλληψη των υπαλλήλων, αποκαταστάθηκε το μεσημέρι, καθώς μεταφέρθηκαν υπάλληλοι από τον λιμένα της Ηγουμενίτσας στο Μαυρομάτη, προκειμένου να παραμείνει ανοιχτός ο σταθμός.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροληψιών, δωροδοκιών και παράβασης καθήκοντος.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.