Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ποδηλατικού αγώνα, κλειστοί δρόμοι στον Πειραιά την ερχόμενη Κυριακή
Η εκκίνηση του αγώνα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δραγάτση
UPD:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους δρόμους του Πειραιά την Κυριακή 15 Ιουνίου, όπου θα διεξαχθεί ο ποδηλατικός αγώνας Criterium Piraeus.
Η εκκίνηση του αγώνα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δραγάτση, με τη διαδρομή να ακολουθεί την κατεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου – Δευτέρας Μεραρχίας – Ακτή Μιαούλη – Εθνικής Αντιστάσεως – Τσαμαδού – Ηρώων Πολυτεχνείου.
Η παραπάνω περιοχή θα παραμείνει αποκλεισμένη από την κυκλοφορία από τις 9:00 έως τις 15:00.
Το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά προτείνει ως εναλλακτικό δρομολόγιο για την προσέγγιση του λιμένα Πειραιά και των περιοχών Καλλίπολης και Πειραϊκής, τη διαδρομή μέσω των οδών Μ. Ασίας, Αλιπέδου, Γούναρη, Ακτή Ποσειδώνος, Ακτή Μιαούλη.
Για τους κατοίκους της περιοχής που περικλείει η διαδρομή των αγώνων (Ηρώων Πολυτεχνείου – Δευτέρας Μεραρχίας – Ακτή Μιαούλη – Εθνικής Αντιστάσεως – Τσαμαδού) προτείνονται οι οδοί εξόδων:
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»