Ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών σε Βύρωνα και Καλλιθέα - Ένοπλοι οι δράστες
Εξετάζεται αν οι ληστείες σχετίζονται μεταξύ τους
Ένοπλες ληστείες με στόχο καταστήματα τυχερών παιχνιδιών σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας το βράδυ της Κυριακής, σε Βύρωνα και Καλλιθέα.
Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε στις 21:48 όταν δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κορδελιού και Τιμοθέου, στον Βύρωνα, και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν 3.500 ευρώ πριν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η δεύτερη ληστεία σημειώθηκε περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 23:50, με έναν ένοπλο άνδρα να «χτυπάει» κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην οδό Λασκαρίδου στην Καλλιθέα. Ο ένοπλος ληστής απείλησε τον ηλικίας 20 ετών υπάλληλο, πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε.
Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι το ενδεχόμενο οι δύο ένοπλες ληστείες να σχετίζονται.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες