Ένα περίεργο περιστατικό με δράστη έναν 48χρονο ο οποίος έδωσε ένα σημείωμα με άσεμνο περιεχόμενο σε 15χρονο που καθόταν μόνος του σε καφετέρια σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Λάρισα.
Επιστρέφοντας στο σπίτι του ο ανήλικος ενημέρωσε τους γονείς του για το σκηνικό και εκείνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία η οποία προχώρησε στην σύλληψή του 48χρονου, την περασμένη Τετάρτη.
Ο άνδρας κρατήθηκε μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι οδηγούμενος στο Μονομελές Αυτόφωρο Λάρισας, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο ζήτησε και πήρε αναβολή για αύριο Δευτέρα. Αφέθηκε ελεύθερος με όρο να μην έρθει σε επικοινωνία και ούτε καν να πλησιάσει το 15χρονο αγόρι.
Κατά πληροφορίες, ο 48χρονος παραδέχθηκε ότι έδωσε το χειρόγραφο σημείωμα στο παιδί, ισχυριζόμενος όμως ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.