Με την επέμβαση διασωστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων μεταφέρθηκε από το φαράγγι Τοπολίων, στον Δήμο Κισσάμου, γυναίκα η οποία είχε τραυματιστεί.
Η γυναίκα βρισκόταν σε περιπατητική διαδρομή με τον σύζυγό της, όταν έπεσε και χτύπησε. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές, στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική, η οποία έδρασε με τρία οχήματα και έξι πυροσβέστες/διασώστες. Αφού εντοπίστηκε η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο σημείο από όπου την παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Η γυναίκα, 62 ετών, έχει τραυματιστεί στο δεξί πόδι και βρίσκεται στο νοσοκομείο για να της παρασχεθεί κάθε υγειονομική βοήθεια.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.