Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Από θαύμα γλύτωσε περαστική οδηγός - Σφαίρες κατέληξαν στο ΙΧ της, δείτε βίντεο
Οι σφαίρες των εκτελεστών έσπασαν το πίσω τζάμι του ΙΧ της αφού πέρασαν μέσα από το αυτοκίνητο - Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της ωστόσο βρίσκεται σε σοκ
Εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/4) στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Παλαιολόγου, με θύμα τον Γιώργο Μοσχούρη, γνωστό στις Αρχές για τη φερόμενη εμπλοκή του στη λεγόμενη Greek Mafia.
Ο Μοσχούρης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε μόλις βγει από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς, αρκετοί εκ των οποίων τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.
Από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς μία διερχόμενη οδηγός δέχτηκε πυρά, με σφαίρα να «καρφώνεται» το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της ωστόσο βρίσκεται σε σοκ.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το όχημα της γυναίκας:
Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και αναζητούν το όχημα διαφυγής των δραστών.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.