Τέλος στη ζωή του έδωσε το πρωί της Πέμπτης (24/4) ένας 49χρονος πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη συνοικία του Τιμίου Σταυρού στην Καβάλα.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9.00 στην οδό Θέμιδος με τον θάνατο του άνδρα που εργαζόταν ως διανομέας να είναι ακαριαίος καθώς έπεσε από μεγάλο ύψος, σύμφωνα με το kavalapost.gr.
Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, από την πτώση του ήρθε σε επαφή με καλώδιο της ΔΕΗ, γεγονός που προκάλεσε και μια μικρής διάρκειας διακοπή ρεύματος στην περιοχή.
Όπως ήταν φυσικό στη γειτονιά προκλήθηκε πανικός και κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία που μπήκε στο σπίτι του, μετά το περιστατικό, βρήκε επιστολή που αναφερόταν στους λόγους που αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή του.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.